Prepričljiva statistika letošnjega Foruma IRT

22 apr 2024

V svetu inovacij in tehnologij so številke naš redni spremljevalec, numerični podatki pa osnova za analitičen pristop. Pa poglejmo, kaj čaka obiskovalce letošnjega 15. Industrijskega foruma inovacij, razvoja in tehnologij v podobi številk, ki so znane do sedaj:

  • 2 dneva pestrega forumskega dogajanja
  • 4 predavateljska prizorišča
  • 46 razstavljavcev na sejemskem delu
  • 48 predavanj  v strokovnem delu programa 

IFIRT_2023_D1-76Številke dobijo svojo moč šele, ko jih pravilno interpretiramo. Dva dneva pestrega forumskega dogajanja pomenita, da je organizacijska ekipa že do podrobnosti sestavila urnik prvega in drugega forumskega dneva. Sodelovanje so napovedali nekateri ugledni predstavniki iz gospodarstva in akademskega okolja. O podrobnostih vas bomo obvestili v kratkem.

Štiri predavateljska prizorišča se povezujejo s podatkom o kar 48 strokovnih predavanjih. Kot je že v navadi, se strokovnim temam posvetimo drugi dan Foruma. 48 predavanj pomeni tudi podobno število predavateljev, pomeni pa predvsem bogastvo informacij, novosti, idej, možnosti za učenje, povezovanje in sodelovanje … Vse to je zajeto v številki 48 (predavanj).

IFIRT_2023_D2-158Najbolj zanimiva pa je številka 46, ki v resnici pomeni, da je razstavni prostor Hotela Slovenija v Portorožu, kjer bo 10. in 11. junija potekal 15. Industrijski forum IRT, zapolnjen do zadnjega kotička. Razstavlja torej 46 uglednih podjetij, ki so nepogrešljivi so-oblikovalci industrijske panoge pri nas in v regiji. Vsako podjetje bo obiskovalce seznanilo s svojimi najnovejšimi ponudbami in se predstavilo z najsodobnejšimi izdelki ali rešitvami.

V povezavi s številko 46 žal obstaja še eno malo manj prijetno dejstvo, in sicer, da so vse razstavljavske kapacitete zapolnjene, kar pomeni, da lahko podjetja, ki bi se na Forumu še želela predstaviti, sodelujejo samo še s tiskanim oglasom v zborniku predavanj in z vlaganjem materialov v torbe za udeležence. Če vas tovrstno oglaševanje zanima, kliknite tukaj.

Seveda pa prostora nikdar ne zmanjka za slušatelje, udeležence foruma, študente in vse druge obiskovalce, zato vas še enkrat prijazno povabimo, da forum obiščete kot udeleženec. Odnesli boste kup koristnih informacij, osvežili svoje poslovne stike in se ob tem tudi prijetno imeli. Prijava je preprosta in hitra: tukaj!