Pripravljamo motorje za Industrijski forum IRT 2020

16 jan 2020

slika 2020_1Nekaterih strokovnih dogodkov preprosto ne želimo spregledati, kajne, zato si je treba čas zanje rezervirati pravočasno.

Vabimo vas, da si v koledarčkih označite 8. in 9. junij in se nam kot udeleženecrazstavljavec in partner ali kot morebitni dobitnik nagrade TARAS pridružite na največjem tovrstnem strokovnem dogodku v Sloveniji.

Že dvanajsto leto zapored bomo gradili tradicijo združevanja vseh, ki delujemo v industriji in skrbimo za gospodarski razvoj Slovenije.

Vabljeni na bienalni posvet SLOTRIB

Tokrat pod okriljem Foruma IRT poteka tudi 14. tradicionalno posvetovanje o tribologiji, ki ga organizira Slovensko društvo za tribologijo.

Slotrib 2020

SLOTRIB dopolnjuje program drugi dan dogodka, v torek, 9. junija 2020.

V središču posveta bodo tribologija, mehanizmi mazanja, nanotehnologija, tehnična diagnostika, goriva, vzdrževanje, obraba ter poškodbe strojnih elementov in komponent. To bo še ena odlična priložnost za srečanja strokovnjakov iz industrije ter študentov in predavateljev iz akademskih krogov.

Dvodnevni program ponuja

  • predstavitve dosežkov slovenske industrije in posameznikov,
  • nova znanja in strokovne prispevke vplivnih strokovnjakov,
  • oceno aktualnega stanja z okroglo mizo,
  • izmenjavo strokovnih mnenj in dobrih praks, 
  • strokovno razstavo ter
  • posvet SLOTRIB v dopolnilnem programu.

Posebno pozornost namenjamo podelitvi prestižnega priznanja TARAS, ki nagrajuje sodelovanje med gospodarstvom in znanstveno-raziskovalnimi ustanovami.

taras-imgKaj storiti, preden se motorji zaženejo?  

  1. Označite datum dogodka v svojih poslovnih koledarjih: ponedeljek in torek, 8. in 9. junij 2020.
  2. Odločite se, kateri svoj dosežek boste predstavili kot strokovni prispevek na forumu.
  3. Potegujte se za priznanje TARAS in prijavite vašo inovacijo.

Prestižni TARAS že čaka novega lastnika!

TARAS nagrajuje organizacije, ki delajo preboje na področju inoviranja, razvoja in tehnologij. Morda ste to prav vi! Prijavite vašo vrhunsko inovacijo, inovativno rešitev ali res dobro prakso in se pridružite eminentnim dobitnikom priznanja za najuspešnejše sodelovanje gospodarstva in znanstveno-raziskovalnega okolja. 

In ker od vstopa v novo leto še ni tako daleč, nam dovolite, da vam zaželimo še prebojno poslovno leto, polno poslovnih in osebnih zmag.

Že kmalu se vam bomo znova oglasili in vas spomnili na pomembne datume za aktivno sodelovanje na 12. Industrijskem forumu IRT 2020.