Kako pomembni so inženirji za USPEH blagovne znamke

14 maj 2012

Prvi dan strokovnega druženja bo tudi aktualna okrogla miza s kompetentnimi in zanimivi sogovorniki, po njej pa podelitev priznanja TARAS za uspešno sodelovanje gospodarstva in znanstvenoraziskovalnega okolja.

Industrijski_forum_IRT_2012_1Okrogla miza Inženirji, soustvarjalci blagovne znamke bo skušala odgovoriti na vprašanje, kako inženirji soustvarjajo blagovno znamko ter kako njihova ustvarjalnost in učinkovitost prispevata k njenemu uspehu. Za odgovore bomo vprašali vodilne menedžerje uspešnih podjetij in predstavnika akademskega okolja. Na okrogli mizi, ki jo bo vodila Vida Petrovčič, bodo sodelovali:

Christof Droste, generalni direktor družbe Hella Saturnus Slovenija, d. o. o.
prof. dr. Edvard Govekar, prodekan za znanstvenoraziskovalno dejavnost in mednarodno sodelovanje na Fakulteti za strojništvo Univerze v Ljubljani
Marko Lotrič, direktor podjetja LOTRIČ laboratorij za meroslovje, d. o. o.
Anja Stefan, svetovalka za upravljanje s tržnimi znamkami in razvoj novih izdelkov
Janez Škrabec, poslovnež in filantropist, Riko, d. o. o.

Vabljeni, da se nam pridružite v ponedeljek, 11. junija 2012, ob 12.15 v Kongresnem centru Hotela Slovenija v Portorožu.

Eden od vrhuncev in zaključek prvega dne foruma bosta strokovna predstavitev prijav in podelitev priznanja TARAS ob 17.45, ki ga organizator Industrijskega foruma IRT in izdajatelj strokovne revije IRT3000 letos že tretjič podeljuje za uspešno sodelovanje gospodarstva in znanstvenoraziskovalnega okolja. Na razpis je letos prispelo pet prijav, o zmagovalcu pa bo odločala strokovna komisija.

 

O Industrijskem forumu IRT (Inovacije, razvoj, tehnologije) 2012
Dogodek je namenjen industriji v širšem smislu, tako da lahko na njem odgovore na svoja vprašanja in možnosti novega sodelovanja, mreženja in novih priložnosti najdejo predstavniki številnih industrij.

Forum je razdeljen na več tematik in zajema vsa področja, ki jih s svojimi vsebinami pokriva tudi revija IRT3000, torej inoviranje, razvoj, izdelovalne tehnologije, orodjarstvo in strojegradnja, toplotna obdelava in spajanje, napredni materiali, umetne mase in njihova predelava, organiziranje in vodenje proizvodnje, menedžment kakovosti, avtomatizacija, robotizacija in informatizacija. Na forumu najdejo svoje mesto še mehatronika, proizvodna logistika, informacijske in napredne tehnologije ter ponudba znanja.

Dodatne informacije:
Nataša Vodušek Fras
GSM: 041 387 297
E-naslov: natasa.vodusek@forum-irt.si
www: www.forum-irt.si