Industrijski forum 2011: V tretje je za še več strokovnih prispevkov iz industrije

25 jan 2011

IFIRT_2011_2Programski odbor foruma pod vodstvom dr. Tomaža Permeta in organizacijski odbor, ki ga vodi Darko Švetak, si bo letos predvsem prizadeval, da ohrani doseženo strokovno raven dogodka in še poveča delež strokovnih prispevkov iz industrije. Število strokovnih prispevkov in razstavljavcev sicer nameravajo ohraniti v enakem obsegu kot leta 2010, ko se je na forumu v dveh dneh predstavilo 45 razstavljavcev in 52 strokovnih prispevkov. Dogajanje bosta znova zaznamovala aktualna okrogla miza in podelitev priznanja TARAS.

TARAS je priznanje za najuspešnejše sodelovanje znanstvenoraziskovalnega okolja in gospodarstva na področju inoviranja, razvoja in tehnologij. Leta 2010 sta ga prejela podjetje Domel, d. d., in programska skupina Sistemi in vodenje Instituta Jožef Stefan.

Glavni pokrovitelj dogodka je BASF
Industrijski forum IRT 2011 ima prvič tudi glavnega pokrovitelja. To je BASF, vodilno kemijsko podjetje na svetu. S podružnico je že 17 let prisoten tudi v Sloveniji. Industrijski forum IRT se mu zdi kot osrednji dogodek na področju orodjarstva in predelave plastičnih materialov zelo primeren za širšo predstavitev izdelkov in storitev. Dogajanje podpirajo tudi vsi lanski pokrovitelji in partnerji.

 

O Industrijskem forumu IRT 2011
Dogodek je namenjen industriji v širšem smislu, tako da lahko na njem odgovore na svoja vprašanja in možnosti novega sodelovanja, mreženja in novih priložnosti najdejo predstavniki številnih industrij.

Forum je razdeljen na več tematik in zajema vsa področja, ki jih s svojimi vsebinami pokriva tudi revija IRT3000, torej inoviranje, razvoj, izdelovalne tehnologije, orodjarstvo in strojegradnja, toplotna obdelava in spajanje, napredni materiali, umetne mase in njihova predelava, organiziranje in vodenje proizvodnje, menedžment kakovosti, avtomatizacija, robotizacija in informatizacija. Na forumu najdejo svoje mesto še mehatronika, proizvodna logistika, informacijske in napredne tehnologije ter ponudba znanja.

Dodatne informacije:
Nataša Vodušek Fras
GSM: 041 387 297
E-naslov: natasa.vodusek@forum-irt.si
www: www.forum-irt.si