Bookmark and Share

Razstavljalci na IFIRT forumu 2017:pdfTloris razstavljavcev IFIRT 2017 (.pdf 272KB)

   


3WAY, d.o.o.


ABB, d.o.o.

Beckhoff Avtomatizacija, d.o.o.

 

BÖHLER International, GmbH

BTS Company, d.o.o.

CAD CAM Group

EMUGE-FRANKEN tehnika d.o.o.

Univerza v Ljubljani, Fakulteta za strojništvo

Univerza v Mariboru, Fakulteta za strojništvoGIMATIC S.r.l.

 

KLAIN ROBOTICS s.r.l.

HALDER, d.o.o.

IB-CADDY, d.o.o.

ICM, d. o. o.

Inea RBT, d.o.o.

Kistler

KMS, d.o.o.

KOOP TRGOVINA d.o.o.

 

LEOSS, d. o. o.

LOTRIČ, d.o.o.

L-TEK elektronika d.o.o.

MARSI, Mario Šinko s.p.

Messer Slovenija d.o.o.

METTLER TOLEDO, d.o.o.

Meusburger Georg, GmbH & Co KG

MIEL Elektronika, d.o.o.

MiniTec, d.o.o.

MJM MARUŠA BRINOVEC S.P.

OPL, d.o.o.

Petrol Energetika d.o.o.

Primakem, d.o.o.

Pro-Bit Pro.4, storitve d.o.o.

RLS Merilna tehnika d. o. o.

SECO TOOLS SI, d.o.o.

SIJ Ravne Systems, d.o.o.

Simps'S d.o.o./ Tente

Stäubli Systems, s.r.o.

TC Livarstvo d.o.o.

 

TECOS, Razvojni center orodjarstva Slovenije

Tipteh, d.o.o.

Topomatika, d.o.o.

Yaskawa Slovenija, d.o.o.
Predstavitev razstavljavcev3WAY, d.o.o.
Podjetje 3WAY se ukvarja s prodajo programskih paketov CAD/CAM/PLM (ThinkDesign, hyperCAD, hyperMILL, Thinkline Elektrode, PointMaster, FreeForm Modeling, NCSimul), vodenjem in izvajanjem razvojnih projektov, vzvratnim inženiringom, izdelava prototipov ter prodaja 3D tiskalnikov. Vizija podjetja je slediti novim tehnologijam, ki so podprte z naprednimi programskimi in tehnološkimi rešitvami. Uporabniki lahko dobijo v kratkem času visoko kvaliteten produkt.

Podjetje 3WAY skrbi za razvoj in izdelavo modelov, produktov, sklopov, ki jih izvajajo za sledeča področja:
  • Ideja za nov izdelek: Idejno 3D oblikujemo nov izdelek na podlagi skice, slike
  • 3D modeliranje: Razvoj novih izdelkov in sklopov, izdelava orodij in naprav
  • 2D risanje: Priprava kompletne dokumentacije na podlagi 3D modelov ali sklopov
  • Vzvratni inženiring: Obdelava oblaka točk ali STL datotek , po potrebi preoblikovanje
  • Virtualno 3D modeliranje: Izdelava najzahtevnejših možnih oblik s 3D virtualno možnostjo dotika in spreminjanja oblike izdelka
  • Izdelava prototipov: Na podlagi 3D modela, ki ga prejmemo ali izdelamo sami naredimo prototipe ali male serije
  • CAM programiranje: Izdelava strategij, optimizacija, priprava post procesorja in NC kode.
  • 3D tiskalniki: Replicator™ 2 in Replicator™ 2X


ABB, d.o.o.
Smo vodilni proizvajalec robotov in robotskih rešitev. Nudimo vam standardno opremo: od robotov, varilnih celic in ostale opreme do programske opreme. Po vaših potrebah jo integriramo v želeno aplikacijo. Naš lokalni servis skrbi za nemoteno delovanje vaših robotskih celic.
ABB je vodilni v svetu na področju energetike in avtomatizacije. Našim kupcem omogočamo učinkovitejšo rabo energije in višjo produktivnost ob zmanjševnju negativnih vplivov na okolje. ABB je prisoten v več kot 100 državah in ima preko 130.000 zaposlenih.
Sedež ABB je v Zurichu, v Švici. Trgovanje z ABB delnicami poteka na borzah v Londonu, Zurichu, Stockholmu, Frankfurtu in New Yorku. ABB ustvari več kot polovico svojih prihodkov na evropskih trgih, skoraj petino v Aziji, Srednjem Vzhodu in Afriki, približno četrtino pa na trgih Severne in Južne Amerike.
Skupina ABB je bila ustanovljena leta 1988, ko sta se združili švedsko podjetje Asea in švicarsko podjetje BBC Brown Boveri pod skupnim imenom ABB. Zgodovina podjetja Asea sega v leto 1883. Podjetje BBC pa je bilo ustanovljeno leta 1891. Skupina ABB je prišla v Slovenijo 1. januarja leta 1992, ko je bilo v Ljubljani ustanovljeno predstavništvo za Slovenijo. ABB je bilo eno prvih mednarodnih podjetij, ki je s tem priznalo samostojnost Slovenije. Danes ima podjetje ABB Slovenija (ABB d.o.o.) 28 zaposlenih z vizijo oskrbeti kupce in partnerje z znanjem, rešitvami in sistemi.


BECKHOFF Avtomatizacija, d.o.o.
Filozofija podjetja Beckhoff, ki je na slovenskem tržišču z opremo prisotno že skoraj 15 let, je nuditi odprto opremo in rešitve, primerne za različne aplikacije od CNC naprav do avtomatizacije stavb. Opremo Beckhoff sestavljajo industrijski računalniki, krmilniki in periferni V/I moduli, pogonska tehnika ter PLC programska oprema, ki skupaj tvorijo zaključeno celoto, seveda pa jih lahko uporabimo kot samostojne enote v drugih sistemih.


BÖHLER International, GmbH
Podjetje Böhler Edelstahl GmbH & Co KG je eden izmed vodilnih proizvajalcev orodnih, hitroreznih in specialnih jekel na svetu. Svoj trud smo še posebno vložili v materiale, ki so namenjeni zahtevnim delom. Bohler že od nekdaj igra vodilno vlogo v razvoju in tehnologiji, na področju metalurgije. Dokaz temu na trgu, je več kot 250 kvalitet jekel. Bohler izvaža svoja jekla v več kot 60 držav po svetu. Konec leta 2010 je v Sloveniji odprlo svoje predstavništvo - Bohler Slovenija. Največjo pozornost seveda namenjamo tehnični podpori in hitri odzivnosti. Naš cilj je kupčevo zadovoljstvo.


BTS Company, d.o.o.
Podjetje BTS Company d.o.o. je trgovsko podjetje z 25 letno tradicijo v slovenskem prostoru. Sedež podjetja je v Ljubljani, imamo trgovine v Ljubljani, Mariboru, Zagrebu in Sarajevu, ter podjetje v Beogradu. Našim kupcem nudimo celovite rešitve na področju strojne obdelave, robotike in svetovanja. Ponudba obsega vse od rezilnega in merilnega orodja do opreme in obdelovalnih strojev. Vršimo instalacije CNC obdelovalnih strojev in robotov ter zagon projektov. Imamo lasten s strani dobaviteljev pooblaščen servis za celovito servisiranje opreme. Vabimo vas, da nas obiščete in se prepričate o naši ponudbi.


CADCAM Lab, d.o.o.
CADCAM Group je vodilni ponudnik PLM rešitev v jugovzhodni Evropi.
Nudimo end-to-end rešitev, ki je sestavljena iz vodilnih izdelkov IT industrije, izvajanja storitev in tehnične podpore naše izkušene ekipe svetovalcev, inženirjev in oblikovalcev, ki se nahajajo na Hrvaškem, v Sloveniji, Bosni in Hercegovini ter Srbiji.
CADCAM Group je Vaš zaupanja vreden svetovalec za rešitve na področju razvoja novega izdelka.


EMUGE-FRANKEN tehnika d.o.o.
Proizvajalec EMUGE iz Nemčije, je znan po visokokvalitetnih orodjih za izdelavo navojev. Poleg tega izdelujejo tudi trdokovinske spiralne svedre za izdelavo izvrtine pred navojem, merilna orodja za kontrolo navojev, ter vpenjalne glave za navojno orodje. V letu 2014 je EMUGE prvič predstavil najhitrejši način izdelave notranjega navoja PunchTap, ki ga letos predstavljamo podrobneje tudi v Sloveniji. Proizvajalec FRANKEN, iz Nemčije je v programu rezkanja prav tako znan po visokokvalitetnih orodjih. Oba proizvajalca v Sloveniji zastopa podjetje EMUGE-FRANKEN tehnika d.o.o., s sedežem v Ljubljani


Univerza v Ljubljani, Fakulteta za strojništvo
Poslanstvo
Na Fakulteti za strojništvo ustvarjamo in prenašamo znanje, ki našim študentom in partnerjem na raziskovalnem področju omogoča konkurenčno vključevanje v mednarodno okolje.
Vizija
Postati najpomembnejša izobraževalno raziskovalna fakulteta z najvišjimi mednarodnimi izobraževalnimi in raziskovalnimi standardi na področju strojništva v Sloveniji, centralni in jugovzhodni Evropi, zaradi česar bomo s svojimi diplomanti in raziskovalnim delom privlačni tako za slovensko kot mednarodno gospodarstvo ter raziskovalno razvojne institucije.


GIMATIC S.r.l.
Podjetje se ukvarja z razvojem velikoserikjskih komponent za potrebe avtomatizacije, strojegradnje, EOAT plasticne industrije in mehatronike. V njihovo ponudbo sodijo komponente za industrijsko avtomatizacijo, t.i. E.O.A.T. komonente za konstruiranje razlicnih tipov robotskih rok oz. robotskih prijemal, v zadnjih letih pa ima velik vpliv njihov program mehatronike. Vizija podjetja je nenehno vlaganje v nove proizvode, nove patente, fleksibilnost in uporabnost novih komponent v razlicnih podrocjih proizvodne industrije ter panogah lesne, avtomobilske, prehrambene in farmacevtske industrije, kjer se komponente uporabljajo tudi v t.i. clean room okoljih. Poleg dobre tehnicne podpore, 3D modelov komponent jih odlikuje tudi izredno hiter dobavni rok.
KLAIN ROBOTICS s.r.l.
K.L.A.IN.robotics is located in Brescia, only five minutes far from the exit Brescia Ovest A4 motorway.
We are distributors for Italy and italian speaking Switzerland of robots for the Factory Automation and Mechatronics components.
First brand we distribute since 1999, and which we are 'European Best Dealer' since 2007 to now, is DENSO, wellknown japanese producer, leader in small size robots market, with SCARA and Anthropomorphic robots.
Other important brand we distribute since 2011, is Hyundai, wellknown korean producer, with Anthropomorphic robots up to 500 kg payload, specialized in welding, handling and interlocking systems.
Since 2013 we also distribute Eyefeeder System, a feeding system which has been developed for the Denso robots, with vision system robot guide.
Since 2014 we improved our product range launching the distribution of another important brand that is VELTRU, a swiss brand, with parallel kinematic robots, suitable for fast Pick-and-Place into cosmetic field, food and pharma.


HALDER, d.o.o.
Podjetje Halder d.o.o. je trgovsko – storitveno podjetje , ki se s svojo inovativnostjo in vztrajnostjo zanesljivo razvija že od leta 1993.
Dolgoletne izkušnje, poznavanje kovinsko predelovalne industrije ter pozitivno poslovno razmišlanje so pripomogle, da danes zastopamo na našem tržišču vodilne proizvajalce standardnih elementov in pripomočkov s področja vpenjalne tehnike, avtomatizacije in orodjarstva. Časovna dinamika in visoke zahteve tržišča po kvalitetnih izdelkih so vplivale, da smo ponudbo v teh letih sistematično širili ter tako zagotovili kvalitetnejšo in širšo ponudbo mehanskih, pnevmatskih in hidravličnih vpenjal, standardnih elementov za strojegradnjo in orodjarstvo ter ročnega orodja.
Prepričani smo, da lahko s pridobljenimi izkušnjami in znanjem, kvalitetno in hitro zadovoljimo, ter ponudimo celovite rešitve tudi najzahtevnejšim poslovnim partnerjem s področja vpenjanja obdelovancev ter razvoja in izdelave orodij.


IB-CADDY, d.o.o.
IB-CADDY d.o.o. Ljubljana je zasebno podjetje, ki je specializirano za:
* rešitve na področju inženirske grafike (3D in 2D CAD / CAM / CAE / PDM)
* razvoj celovitih programskih rešitev na področju tehnične, poslovne in izobraževalne informatike (okolje .Net, C/C++, Delphi, VB, Java, OpenGL, WebGL, JavaScript, ASM, ASP, specialna programska orodja)
* 3D tisk
* izobraževanje in svetovanje


ICM d.o.o.
Podjetje za organizacijo sejmov, eventov in kongresov ter forumov.


Inea RBT, d.o.o.
Podjetje Inea RBT d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2012 s strani visoko tehnoloških podjetij INEA d.o.o. in Robotina d.o.o.. Kot samostojni subjekt na trgu deluje peto leto, osrednja poslovna dejavnost podjetja pa je zastopstvo opreme proizvajalcev Mitsubishi Electric, HMS in Kepware (strežniška tehnologija). Znotraj opreme za avtomatizacijo Mitsubishi Electric nudijo frekvenčne pretvornike, PLC krmilnike, HMI panele, servo/motion pogone, robote in nizko napetostno stikalno opremo. Produkti HMS (Anybus, NetBiter, eWon in IXXAT) nudijo rešitve za povezovanje različnih omrežij in področnih vodil ter industrijskega Etherneta, CAN komunikacijo, ter oddaljen dostop do naprav. Poleg zastopstva nudijo tudi celovite rešitve v najrazličnejših aplikacijah glede na potrebe strank.


Kistler

The Kistler Group is the global market leader in dynamic measurement technology. With − and for − our customers, we develop technology-based measuring solutions that push the physical limits, as we work together to break new ground: Kistler, for measuring systems and sensors that meet extreme challenges. Our technology measures pressure, force, acceleration and torque. Our instruments are used to measure and analyze physical processes, control industrial processes and optimize products. Our product offering is used in engine development and monitoring, vehicle technology, plastics processing and metal machining, as well as assembly and testing technology. We develop and supply sensors, electronics, and software, backed up by a full range of services. In short: everything from one single source.


 

KMS, d.o.o.
Smo ekskluzivni zastopnik nemškega podjetja Krauss Maffei iz Muenchna za Slovenijo in Hrvaško. Krauss Maffei je edino podjetje, ki ima v svojem proizvodnem programu tri najpomembnejše tehnologije: brizganje, ekstruzijo in reakcijsko tehniko. Našim kupcem ponujamo tudi stroje za brizganje gume LWB, opremo za avtomatizacijo, kot so dozirne in transportne naprave Colortronic, temperirne naprave Single, roboti in manipulatorji Sepro. KMS je tudi zastopnik za najmodernejšo opremo za obdelavo kovin. Prodajamo strojne žage Behringer, CNC obdelovalne stroje Heller, avtomatske stiskalnice Schuler Pressen, stroje za honanje Nagel in druge stroje po zahtevah naših kupcev.


KOOP TRGOVINA d.o.o.
Podjetje KOOP TRGOVINA d.o.o. je eno izmed vodilnih podjetij, ki nudi široko ponudbo materialov za lepljenje in tesnjenje. Svojim kupcem je partner pri razvoju izdelkov, saj jim poleg materialov za lepljenje in tesnjenje nudi tudi svetovanje izkušenih strokovnjakov, zagotavlja jim najboljše, zanje najprimernejše in tehnično dovršene rešitve ter cenovno konkurenčnost in fleksibilnost pri dobavah.

 

LEOSS, d. o. o.

 

Črtna koda pohitri procese in preprečuje napake ...
LEOSS je vodilni dobavitelj opreme za avtomatsko identifikacijo in mobilni zajem podatkov. Naše poslovanje že od vsega začetka (1990) temelji na tehnologiji črtne kode in RFID. V tem času smo več kot 3.000 organizacijam zagotovili več kot 20.000 čitalnikov črtne kode, več kot 10.000 tiskalnikov etiket in več kot 10.000 ročnih računalnikov. Naše rešitve za terensko prodajo uporablja več kot 150 organizacij, več kot 200 je takšnih, ki popisujejo osnovna sredstva s programsko opremo InventuraOS ter več kot 50 takšnih, ki imajo skladiščno poslovanje informacijsko podprto z našimi rešitvami.

Kratka predstavitev s povezavami na spletišče tukaj. Dodatne informacije o rešitvah za informatizacijo logistike na http://leoss.si/prodajni_program/celovite_resitve/.


LOTRIČ, d.o.o.
Akreditiran laboratorij na področju mase, temperature, tlaka, vlage, sile, dolžine in prostornine. Ekskluzivni zastopnik tehtnic Radwag, pH metrov IQ Scientific Instruments, ultrazvočne kopeli SooSwiss, uteži Hafner, naprava za raztapljanje Erweka, servis, predpakirani izdelki in izobraževanje.


L-TEK elektronika d.o.o.

Podjetje L-TEK d.o.o. se ukvarja z razvojem in proizvodnjo elektronskih modulov ter programskih rešitev za elektronsko industrijo. Specializirani smo za razvoj rešitev malih in srednjih serij visoko-zahtevnih izdelkov na področjih avtomatizacije, merilne tehnike, vgrajenih naprav, interneta stvari ter medicinskih izdelkov (ISO13485 certificirani). Prilagodljiovst proizvodnje in inovacijski potencial razvojne ekipe zagotavlja visoko raven kvalitete, zanesljivo dobavo ter ustvarjanje pogojev za oblikovanje dolgoročnih partnerstev.


MARSI, Mario Šinko s.p.
Vaš partner za:
3D lasersko industrijski print kovinskih izdelkov (DMLS); proizvodni proces z najnovejšo in najbolj napredno tehnologijo.
Brizganje plastičnih izdelkov.
Izdelava prototipnih orodij in prototipnih orodnih delov.
Izdelava prototipnih izdelkov (»0« serije) iz plastičnih mas.
Izdelava orodij za serijsko proizvodnjo.
Razvoj izdelkov in orodij (R&D)


Messer Slovenija d.o.o.
Družba Messer Slovenija, d. o. o., je bila ustanovljena aprila 1992. Ustanovila sta jo Messer Griesheim iz Frankfurta v Nemčiji in Tovarna dušika Ruše iz Slovenije.
Družba Messer Slovenija ima sedež v Rušah pri Mariboru. Proizvodne obrate ima v Rušah in v Črnučah pri Ljubljani.
Preko 3000 kupcev v Sloveniji oskrbujemo s celotno paleto tehničnih in specialnih plinov ter s tem pokrivamo več kot 40 % potreb slovenskega tržišča po teh proizvodih. Poleg dobave tehničnih plinov nudimo široko paleto tehnoloških rešitev za njihovo uporabo v praksi, celotno plinsko montažo in vzdrževanje naprav za uporabo tehničnih plinov.
Z našo tradicijo, znanjem, zanesljivostjo ter inovativnostjo želimo dodati dodano vrednost tudi vašim poslovnim procesom, zato nam dovolite, da ostanemo in postanemo:
Vaš partner za tehnične pline


METTLER TOLEDO, d.o.o.
METTLER TOLEDO je globalni proizvajalec in prodajalec preciznih inštrumentov za uporabo v laboratoriju, industriji in trgovini.
Rešitve za laboratorij
Naši laboratorijski inštrumenti so temelj laboratorijev povsod po svetu. Naši proizvodi izboljšajo proizvodne procese ter raziskave in razvoj , razvoj zdravil in kontrolo kvalitete. Med izdelki, ki jih ponujamo, so tehtnice najbolj pogost inštrument v laboratoriju. Naša široka ponudba zajema analitske in precizne tehtnice, pipete, titratorje in sisteme za termično analizo. V ponudbi inštrumentov za razvoj zdravil najdete avtomatizirane laboratorijske reaktorje, sisteme za in situ analize ter orodja za sinteze.
Rešitve za industrijo
Naše rešitve za industrijo pogosto uporabljajo ista podjetja, ki že uporabljajo naše laboratorijske inštrumente, vendar v proizvodnji. Naši inštrumenti in programska oprema z rešitvami za proizvodnjo, linijske preglede in logistiko optimizirajo postopke, od sprejema do odpreme. Naše rešitve strankam zagotavljajo izboljšano kakovost izdelkov, pospešene in avtomatizirane postopke, večjo učinkovitost ter skladnost s predpisi. Ponudba vključuje industrijske tehtnice in terminale, programsko opremo kot je statistični nadzor kakovosti, inštrumente za oblikovanje in mešanje, detektorje kovin, kontrolne tehtnice, sisteme za rentgenski nadzor ter rešitve za transport in logistiko.
Servisne storitve
Imamo največjo bazo vgrajenih tehtalnih inštrumentov na svetu, kar zagotavlja gotovost servisnih storitev. Naša celovita ponudba vključuje namestitev, kalibracijo, preventivno vzdrževanje, popravilo ter storitve na daljavo. Strankam pomagamo povečati zanesljivost in izkoristek njihovih naprav, ponujamo pa tudi storitve za zagotavljanje skladnosti z zakonskimi predpisi. Kontroli organ v družbi MT Slovenija je pri Slovenski Akreditaciji akreditiran po SIST EN ISO/IEC 17020:2012, tipa C, za izvajanje redne in izredne kontrole in overitve meril, v obsegu akreditacije. Kalibracijski laboratorij MT Slovenija je pri DAkkS-Nemčija akreditiran po DIN EN ISO/IEC 17025:2005, za izvajanje kalibracij avtomatskih in neavtomatskih tehtnic.


Meusburger Georg, GmbH & Co KG

Meusburger je vodilni ponudnik visoko preciznih normalij. Več kot 15.000 strank po vsem svetu uporablja prednosti standardizacije in ima koristi od naših več kot 50 letnih izkušenj na področju obdelave jekla. Naš obsežen program normalij v kombinaciji z visoko kakovostnimi produkti za delavnico nas naredi zanesljivega in globalnega partnerja za orodjarstvo, strojegradnjo in izdelavo priprav.
Z Meusburgerjem prihranite čas in denar.
» Zanesljiva nadaljna obdelava s kakovostnim in napetostno žarjenim jeklom
» Najvišja kakovost in dolgoročna zanesljivost s strogimi smernicami kakovosti
» Odličen servis z enostavnim naročanjem in kompetentnostjo na vseh ravneh
» Stalna razpoložljivost z več kot 80.000 artikli iz največjega centralnega skladišča normalij
» Najkrajši časi izdobave omogočeni z optimalnimi delovnimi procesi in odlično razvito logistično mrežo
Meusburger – Setting StandardsMIEL Elektronika, d.o.o.
Podjetje MIEL d.o.o. (MIEL Elektronika d.o.o.) iz Velenja je na slovenskem trgu prisotno že dvajset let. Smo uradni zastopnik japonskega proizvajalca Omron v Sloveniji, ki je eden vodilnih proizvajalcev elementov in sistemov za industrijsko avtomatizacijo. Z znanjem in izkušnjami, ki jih imamo, zagotavljamo brezhibno tehnično podporo našim uporabnikom, razvijamo in izvajamo aplikativne rešitve na področju procesne in proizvodne avtomatizacije. Široko paleto proizvodov smo razširili še z Yamaha industrijskimi roboti, Patlite signalizacijsko tehniko, ter Tele elementi in sistemi za nadzor. Letos predstavljamo novo generacijo frekvenčnih pretvornikov, novo serijo krmilnikov, napredne servo in motion sisteme, najnovejše sisteme za strojni vid (tudi stereoskopsko prepoznavanje objektov), klasično in specialno senzoriko ter prvič tudi fotovoltaične pretvornike. S celovito ponudbo razvojne programske opreme za programiranje in SCADA nadzor (CX-One in CX-Supervisor) ponujamo celovite rešitve.

MiniTec, d.o.o.

Podjetje MiniTec d.o.o. je bilo ustanovljeno oktobra 2007 s podporo globalnega podjetja MiniTec GmbH iz Nemčije. Prevzeli smo prodajni program, ki ga tržimo na področju držav bivše Jugoslavije. Poleg prodaje, podpore in svetovanja smo razširili delovanje na področje strojegradnje. Tako z lastnim načrtovanjem, strojno obdelavo, montažo ter programiranjem logičnih krmilnikov obvladujemo tudi ta segment.
Prodajni program obsega profilno tehniko, delovna mesta, transporterje, paletne linije, namenske stroje in naprave, zaščite in outsourcing oz. posredovanje del strojne obdelave. Imamo kar zahteva moderna strojegradnja.
Kvaliteten in velik prodajni program se hitro uveljavlja v vseh panogah industrije s pomočjo lastnih programskih paketov MiniTec CADmenu, MiniTec iCAD in MiniTec iCAD Assembler, s katerim v minimalnem času skonstruirate in naročite MiniTec elemente ter celovite rešitve. Programa vam podarimo!


MJM MARUŠA BRINOVEC S.P.

Naše podjetje MJM je prava izbira na področju obdelave kovin, saj vam zagotavljamo optimalne rešitve naših izbranih in kakovostnih dobaviteljev, tako tehnološke kot tud ekonomske. Naš prodajni program obsega: vrtanje, rezkanje, struženje, žaganje, vpenjalno, merilno orodje, magnete, stroje in ročno orodje. Stalno težimo k temu, da dvigujemo tehnološki nivo našim kupcem in jih obveščamo o novitetah na trgu. S tem skrbimo za uspeh vašega posla in skupaj z vami rastemo.


OPL, d.o.o.

OPL avtomatizacija d.o.o. od 1990 bogati slovensko kulturo montažne tehnike in manipulacije, s podporo Bosch Rexroth modulov in komponent za strojegradnjo.
V letu 2011 smo pridobili zastopstva za implementacijo Vitke proizvodnje. Nemško podjetje ORGATEX "Lean Visual Managment" in LEAN PRODUCTS "Lean logistics".
Smernica načrtovanja procesov:
LEAN AUTOMATION WITH HUMAN INTELLIGENCEPetrol Energetika d.o.o.

Petrol Energetika je razvila in v praksi uveljavila tržno konkurenčen model poslovanja (multi energy and utility model), ki v tehnološkem, ekonomskem in okoljskem pomenu združuje izvajanje celostnih energetskih storitev, namenjenih odjemalcem s področja industrije in široke potrošnje. Stebre poslovanja tvorijo električna energija, zemeljski plin in toplotna energija, obnovljivi viri energije ter celostno upravljanje z vodami.
Temeljna dejavnost družbe je celovita oskrba odjemalcev z različnimi vrstami energije in goriv, pare, tehničnih plinov, vode ter stisnjenega zraka, vključno s projektiranjem in svetovanjem ter vzdrževanje in izvedba novogradenj na področju energetsko oskrbovalnih sistemov in naprav.
Navedene dejavnosti izvaja v vlogi trgovca, zastopnika in posrednika pri nakupu in prodaji energentov, ter v vlogi sistemskega operaterja distribucijskih omrežij ter posrednika po 73. členu EZ pri oskrbi celotnih gospodarsko zaokroženih območij železarn Ravne in Štore.


Primakem, d.o.o.

Od začetkov s proizvodnjo mazalno hladilnih sredstev za kovinsko industrijo pred 25 leti so danes cilji podjetja celovite rešitve na različnih področjih čiščenja v industriji: svetovanje in načrtovanje ter dobava različnih industrijskih pralnih strojev in naprav, izdelava ustreznih kemikalij, šolanje, zagon in lasten servis.
Želimo biti profesionalni partner industrijskim podjetjem v različnih panogah (od avtomobilske, livarske, kemijske, živilske, idr.), ki se pri svojih procesih srečujejo s problematiko industrijskega pranja in čiščenja, aktivacije površin pa tudi obdelave in ponovne uporabe odpadne vode. V sodelovanju z uveljavljenimi partnerji podjetjem nudimo rešitve za pranje oz. čiščenje delov in strojev v različnih tehnologijah (brizganje, potapljanje, ultrazvočno pranje, pranje z nasičeno suho paro, suhim snegom, suhim ledom, mehko peskanje s sodo, čiščenje s plazmo ter laserjem) ter z različnimi mediji (CO2, voda, topila,…). V številnih slovenskih podjetjih so znani in dolga leta uporabljani naši proizvodi zaščitenih blagovnih znamk Primax® , Primasol®, Primakor, Primapol®, ipd.


Pro-Bit Pro.4, storitve d.o.o.

Podjetje Pro-Bit Pro.4 se ukvarja z razvojem in prodajo poslovne programske opreme. Produkt QUAMA, programska rešitev za upravljanje kakovosti in procesov v podjetjih, temelji na tem, da podjetjem olajša omenjeno področje in vam omogoči transparentnost, možnost optimizacije stroškov v podjetju s pomočjo procesnega pristopa, višje zadovoljstvo kupcev in predvsem višjo kakovost produktov in storitev v podjetju.


RLS Merilna tehnika d. o. o.

RLS je uradni distributer izdelkov Renishaw v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini, Srbiji, Črni gori in Makedoniji. Razvijamo, proizvajamo in tržimo napredne magnetne dajalnike pomika in zasuka ter ponujamo cenovno ugodne rešitve za vgradnjo v obstoječe stroje. Uporabnikom je na voljo vrsta izvedb, za uporabo na mnogih področjih, predvsem v avtomatizaciji industrijskih procesov, robotiki, električnih pogonih in medicinskih napravah.


SECO TOOLS SI, d.o.o.
S svetovnim slovesom na področju inovacij Seco ponuja izdelke, storitve in znanja, ki uporabnikom omogočajo ohranjanje svoje konkurenčne prednosti. Širok in raznolik izbor karbidnih orodij, vpenjalnih sistemov in storitev z dodano vrednostjo, zagotavlja celovite rešitve za vaše aplikacije obdelave kovin. V več kot 60-ih državah širom po svetu šteje Skupina Seco 5.500 zaposlenih. S svojim obsežnim strokovnim znanjem in s svojimi izkušnjami skušamo poiskati najboljše rešitve za vaše izzive. Kot Seco partner boste prejeli več kot odlične izdelke in celovito lokalno podporo. Imeli boste koristi od vseh zmožnosti globalne organizacije s proizvodnimi obrati na Švedskem, Franciji, Italiji, Nemčiji, Češkem in Indiji ter distribucijskih centrov v Belgiji, Kitajski, Singapurju in Združenih državah Amerike. Celotno omrežje obstaja zato, da poveča vašo produktivnost in zmanjša stroške proizvodnje.

SIJ Ravne Systems, d.o.o.
Kalibracijski laboratorij v Ravne Systems d.o.o. deluje od leta 1989 in svojim strankam nudi kalibracije meril na področju geometrijskih in mehanskih veličin.
Laboratorij je akreditiran po zahtevah standarda SIST EN ISO/IEC 17025:2005 pri Slovenski akreditaciji.
Eden glavnih ciljev razvoja laboratorija je stalno izpopolnjevanje kalibracijskih metod in posodabljanje merilne opreme. Laboratorij razpolaga s sodobno merilno opremo in vrhunskimi referenčnimi etaloni, katerih sledljivost redno vzdržujemo na mednarodno raven.
Posebno skrb posvečamo tehnični usposobljenosti sodelavcev in jih usposabljamo na področju kalibracij dimenzijskih in mehanskih veličin doma in v tujini.
Zmogljivosti laboratorijev v podjetju Ravne Systems d.o.o., so prilagojene za storitve na področju neporušitvenih preiskav, kalibracij meril, koordinatne merilne tehnike in servisnih storitev! Laboratoriji s svojimi storitvami tvorijo pomembno infrastrukturo slovenske industrije.

Simps'S d.o.o./ Tente
TENTE- Boljša mobilnost. Boljše življenje : Proizvodnja in prodaja koles, koleščkov in mobilnih sistemov.
Simps’S d.o.o., katero podjetje se sicer ukvarja s prodajo medicinskih pripomočkov, je z lanskim letom prevzelo zastopstvo za Slovenijo, za kolesa, koleščke in mobilne sisteme, znamek TENTE. TENTE proizvaja več kot le prvovrstna koleščka in kolesa. Na številnih mednarodnih lokacijah, zaposleni zagotavljajo mobilnosti, ki omogoča lažje življenje. Z rešitvami, da se stvari premikajo. Nudimo popolno natančnost, vizionarsko oblikovanje in storitev, ki navdihuje. Vsi naši izdelki, so v štirih segmentih trga po vsem svetu(Tente-institucije,medicina, indutrija in težka industrija).


Stäubli Systems, s.r.o.

TC Livarstvo d.o.o.
Podjetje TC Livarstvo d.o.o., deluje kot tehnološki center za podporo livarnam v Sloveniji, Hrvaški, Bosni in Hercegovini, Srbiji in Makedoniji. Nudimo rešitve na področju simulacij livarskih procesov (izračun elementov ulivnega in napajalnega sistema za tlačno litje v hladno in toplokomorne stroje, kot tudi za nizko tlačno, kokilno, nagibno kokilno ter gravitacijsko litje v enkratne forme), toplotnih obdelav, varjenja ter uporabe Enostavne termične analize za določevanje strjevanja kovin in zlitin. Poleg podpore livarnam zastopamo numerične programe podjetja ESI Group.


TECOS – Razvojni center orodjarstva Slovenije
Zanesljiv partner pri razvoju novih izdelkov, orodij in tehnologij! TECOS je v 21 letih postal sodoben mednarodno prepoznaven razvojni center. Podjetjem iz različnih panog nudimo celostne rešitve - pokrivamo celoten razvojni proces, t.j. od konstruiranja izdelkov na podlagi idejne zasnove izdelka, naprednih računalniško podprtih analiz do izdelave prototipov in postavitve proizvodnih procesov za serijsko izdelavo izdelkov na lokaciji naročnika. TECOS je močno vpet v številne mednarodne raziskovalno-razvojno projekte in konzorcije, ki so nosilci razvoja na danem področju v mednarodnem prostoru. Že vrsto let smo na trgu prisotni tudi s specifičnimi izobraževanji in usposabljanji, ki jih pripravimo tudi po meri naročnika.


Tipteh, d.o.o.
Tipteh - Specialist za reševanje zahtevnih problemov! Pri podjetju Tipteh vam pomagamo najti optimalne rešitve za vaše probleme na področju senzorike, varnosti strojev in krmiljenja strojev. Zastopamo le proizvajalce, ki so ozko specializirani in s tem nudijo odlično razmerje med ceno in kvaliteto. Ob sodelovanju z nami boste dobili izkušenega in strokovnega partnerja, ki vam bo znal najti optimalno rešitev za vaš problem.

TOPOMATIKA, d.o.o.
Podjetje Topomatika d.o.o. je ekskluzivni zastopnik nemškega proizvajalca najsodobnejših 3D optičnih merilnih sistemov GOM mbH za področje Slovenije in Hrvaške. Sistemi se uporabljajo za 3D skeniranje in merjenje v orodjarstvu, kontroli kakovosti, obratnem inženirstvu in konstrukciji predmetov v velikosti od nekaj deset milimetrov do nekaj deset metrov. V podjetju je zaposlena ekipa kompetentnih ljudi z večletnimi izkušnjami, ki vam lahko pomaga pri kakovostnejši, lažji in hitrejši izvedbi vaših projektov.

Yaskawa Slovenija, d.o.o.
Ponuditi dolgoročno konkurenčnost vašemu podjetju je tisto, kar nas žene naprej.
Naša predanost k uspehu vsake stranke, v kombinaciji z inovativnimi, uporabnikom prijaznimi in visoko kakovostnimi rešitvami nas je uvrstila med evropskega dobavitelja in globalnega akterja na področju robotizacije procesov.
Yaskawa Slovenija d.o.o, hčerinsko podjetje Yaskawe Electric, ki je vodilni proizvajalec robotov v svetu z več kot 300.000 nameščenimi roboti, uspešno deluje na slovenskem trgu in trgih nekdanje Jugoslavije.
Nudimo širok spekter industrijskih robotov za različne namene uporabe; varjenje, paletiziranje, strega in montaža, barvanje, čiščenje, t.i. cleanroom, za specialne aplikacije kot tudi za sistemske rešitve za varjenje na ključ z najvišjo možno kakovostjo delovanja.
Industrijski roboti Motoman podjetja Yaskawa
ustvarjeni, da zablestijo v vaši proizvodnji.
Dodatne informacije:

Industrijski forum IRT
Motnica 7 A, 1236 Trzin
telefon: +386 1 5800 884
gsm: +386 51 322 442
faks: +386 1 5800 803  
info@forum-irt.si
www.forum-irt.si

Vodja organizacijskega odbora:

Darko Švetak
gsm: 041/669 775
darko.svetak@forum-irt.si

Partnerji iz industrije


ACRONI, d. o. o., AKRAPOVIČ, d. d., BSH Hišni aparati, d. o. o., Belimed, d. o. o., Cimos, d. d., Danfoss Trata, d. o. o., Domel, d. d., Hella Saturnus Slovenija, d. o. o., Hidria, d. d., Gorenje Orodjarna, d. o. o., Iskra Mehanizmi, d. d., Isokon, d. o. o., ITW Metalflex, d. o. o., Kolektor Group, d. o. o., Kovinoplastika Lož, d. d., LITOSTROJ POWER, d. o. o.,   SIBO G, d. o. o., TPV, d. d., Trimo, d. d., TURNA, d. o. o., Unior, d. d.

Glavni pokrovitelj:

 
 

Nacionalni partner:

 
 
 

Pokrovitelji:

 
 

Pokrovitelj sklopa kompoziti:

 
 
Želite vedeti več?

Če želite biti obveščeni o dogajanju, novostih in priložnostih Industrijskega foruma IRT, se vpišite na seznam za prejemanje naših obvestil.


Ime in priimek:

E-pošta:

Organizator:

PROFIDTP, d. o. o.

Gradišče VI  4,
1291 Škofljica,
Slovenija

Soorganizator:

TECOS

Kidričeva ulica 25,
3000 Celje,
Slovenija
To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.