Bookmark and Share

HVALA za vaše zaupanje!

 

9. industrijski forum IRT 2017 je uspešno izpolnil svoje poslanstvo.


Hvala vsem, ki ste skupaj z nami sooblikovali strokovno bogato dvodnevno druženje v Portorožu! Odlični odzivi nam organizatorjem nalagajo dodatno odgovornost. Izziva se veselimo, saj imamo ob sebi zaupanja vredne partnerje, vas!


Naj vam letošnje druženje ostane v trajnem spominu. Podoživite ga lahko v naši foto galeriji in video posnetkih, podrobno pa bomo o dogajanju poročali tudi v prihodnjih številkah revije IRT3000.


Se veselimo druženja na 10. industrijskem forumu IRT 4. in 5. junija 2018.

 


 

9. Industrijski forum IRT 2017

 


Najpomembnejši strokovni dogodek za industrijo

 

Industrijski forum inovacij, razvoja in tehnologije bo tudi v letu 2017 ponudil najboljše iz industrije za industrijo. Dva dneva strokovnega druženja prinašata nova znanja in spoznanja, izmenjavo mnenj in izkušanj, nova znanstva in nove poslovne priložnosti!PROGRAM LETOŠNJEGA DOGODKA IF IRT:


pdfProgram letošnjega dogodka IF IRT (.pdf 78KB)
.


Mobilna aplikacija Industrijski forum IRT 


Vse informacije o dogajanju na forumu bodo letos dobesedno na dlani! Za to bo poskrbela mobilna aplikacija Industrijski forum IRT, ki je dosegljiva v spletni trgovini Google Play. Njena uporaba je brezplačna, aplikacija pa postane odličen mobilni vodič po dogodku, saj v vsakem trenutku omogoča ogled urnika predavanj (ter njihovih opisov), ogled seznama razstavljavcev in pokroviteljev, informacije glede nastanitve ter prikazuje aktualna obvestila organizatorja dogodka. Aplikacija vsebuje tudi anketo – vsi sodelujoči sodelujejo v žrebanju bogatih nagrad.

pdfProgram letošnjega dogodka IF IRT (.pdf 78KB) .

Kaj prinaša 9. industrijski forum IRT:

 • predstavitev glavnega pokrovitelja ter tri plenarne predstavitve predstavnikov treh uglednih in razvojno usmerjenih institucij kot uvod v dvodnevno dogajanje

Ne teslo, Tesla bom!
Edita Krajnović, Mediade d.o.o.

Razvoj inovativnega izdelka, ekipe in podjetja
Gorazd Lampič, Elaphe d.o.o.

Aktivnost je valuta
Urška Stanovnik, Optiweb d.o.o. in Lovro Peterlin, Linea Directa d.o.o. in predsednik Sekcije mladih Združenja Manager

 • petnajst čez poldne prvi dan sledi aktualna okrogli miza Izziv 4. industrijske revolucije ni tehnologija, temveč talenti. Kdo je odgovoren za njihov razvoj?,Edita Krajnović, Mediade d.o.o.,
Lovro Peterlin, Linea Directa d.o.o., predsednik Sekcije mladih Združenja Manager,
Urška Jež, ABC pospeševalnik Ljubljana,
Gorazd Lampič, Elaphe d.o.o., Mladi manager 2016,
Bojana Korošec, Špica d.o.o.,
Urška Stanovnik, Optiweb d.o.o.

 • predstavitev kar 67 strokovnih prispevkov, ki bodo predstavili stanje in razvojne dosežke v industriji in znanstveno-razvojnem okolju (prvi dan popolne in ves drugi dan),
 • strokovno razstavo več kot 50 razstavljavcev, med katerimi nekateri pripravljajo še posebne strokovne in tehniško-poslovne predstavitve v konferenčnem delu foruma,
 • razpravo, druženje in zabavo.Najpomembnejši strokovni dogodek slovenske industrije

Industrijski forum inovacij, razvoja in tehnologije bo tudi v letu 2017 nadaljeval tradicijo združevanja vseh, ki delujemo v industriji. Najpomembnejši strokovni dogodek slovenske industrije bo letos dvodneven in se bo odvijal junija v Portorožu. Na forum se bodo, tako kot v prejšnjih letih, odvijale predstavitve strokovnih prispevkov, na ogled pa bo tudi strokovna razstava.

 

 

Najboljše iz industrije
9. industrijski forum IRT prinaša:
 • izbrane predstavitve dosežkov slovenske industrije in posameznikov ter vabljena predavanja najvidnejših strokovnjakov na njihovih področjih
 • aktualno okroglo mizo o pomenu inovacij in razvoja za večjo gospodarsko rast
 • podelitev priznanja TARAS
 • več kot 40 predstavitev strokovnih prispevkov vabljenih in prijavljenih predavateljev
 • strokovno razstavo
 • druženje in izmenjavo dobrih praks

 

Predstavite svoje dosežke
Slovenski inženirji in tehniki, direktorji, vodje in drugi menedžerji v proizvodnih in storitvenih podjetjih, raziskovalci v industriji, akademiki, študenti, priznani strokovnjaki iz tujine so svoje znanje pripravljeni deliti z vami. Predstavite svoje dosežke tudi vi.
Dodatne informacije:

Industrijski forum IRT
Motnica 7 A, 1236 Trzin
telefon: +386 1 5800 884
gsm: +386 51 322 442
faks: +386 1 5800 803  
info@forum-irt.si
www.forum-irt.si

Vodja organizacijskega odbora:

Darko Švetak
gsm: 041/669 775
darko.svetak@forum-irt.si

Partnerji iz industrije


ACRONI, d. o. o., AKRAPOVIČ, d. d., BSH Hišni aparati, d. o. o., Belimed, d. o. o., Cimos, d. d., Danfoss Trata, d. o. o., Domel, d. d., Hella Saturnus Slovenija, d. o. o., Hidria, d. d., Gorenje Orodjarna, d. o. o., Iskra Mehanizmi, d. d., Isokon, d. o. o., ITW Metalflex, d. o. o., Kolektor Group, d. o. o., Kovinoplastika Lož, d. d., LITOSTROJ POWER, d. o. o.,   SIBO G, d. o. o., TPV, d. d., Trimo, d. d., TURNA, d. o. o., Unior, d. d.

Glavni pokrovitelj:

 
 

Nacionalni partner:

 
 
 

Pokrovitelji:

 
 

Pokrovitelj sklopa kompoziti:

 
 
Želite vedeti več?

Če želite biti obveščeni o dogajanju, novostih in priložnostih Industrijskega foruma IRT, se vpišite na seznam za prejemanje naših obvestil.


Ime in priimek:

E-pošta:

Organizator:

PROFIDTP, d. o. o.

Gradišče VI  4,
1291 Škofljica,
Slovenija

Soorganizator:

TECOS

Kidričeva ulica 25,
3000 Celje,
Slovenija
To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.