Bookmark and Share

Pravilnik o zasebnosti za aplikacijo

Industrijski forum IRT


Radi bi vas seznanili o formi in obsegu zbiranja, predelovanja in uporabe osebnih podatkov v povezavi z uporabo aplikacij v trgovini Google PLAY.
Vaše osebne podatke bomo obravnavali v zaupnosti in v skladu s pomembnimi predpisi o varovanju podatkov, določenimi z zakonom o varovanju osebnih podatkov ter s to izjavo o zasebnosti. Vaši podatki ne bodo niti objavljeni niti posredovani tretjim osebam.


1. Podatki, ki jih zbiramo


1.1. Osebni podatki

Da lahko naše storitve delujejo, moramo med procesom registracije zbrati določene podatke ter jih obdelati (oddali ste jih ob prijavi na dogodek). Vidijo jih zgolj administratorji aplikacije:
• Ime
• Priimek
• Podjetje
• Email
• Datum in ura akreditiranja na samem dogodku
• Jezik uporabnika

Vaš e-mail naslov ni viden drugim uporabnikom. Teh podatkov ne bomo razkrili tretjim osebam in/ali jim jih posredovali na kakršenkoli drug način.

Uporabnik aplikacije Industrijski forum IRT dovoljuje tudi uporabo kamere, ki se uporabi zgolj za potrebe skeniranja akreditacije osebe pri oddaji nagradne ankete. V primeru, da uporabnik ne dovoli uporabe kamere, bo moral anketo oddati pri namensko postavljenih računalnikih na samem dogodku.

Uporabnikom pošiljamo obvestila na aplikaciji iz različnih razlogov, kot so pomembne informacije o spremembah in ostala obvestila v povezavi z dogodkom. Obvestila, ki vam jo pošiljajo uslužbenci te spletne strani, se shranjujejo. Obvestila, ki velja za poslovna sporočila, se ne izbriše med trajanjem zakonitega roka hrambe. Ta funkcija deluje v anonimnosti in brez povezave z osebo ali uporabnikom. Enako velja v primeru, ko kliknete na povezavo v elektronskem sporočilu, ki ste ga prejeli od Industrijski forum IRT. Naša sporočila lahko vsebujejo tudi informacije o naših storitvah (glasilo). Vaše privoljenje v uporabo vašega e-mail naslova za pošiljanje glasila lahko prekličete kadarkoli s poslanim emailom na app@irt3000.com.


1.2. Prijavni podatki

Ko uporabljate našo Industrijski forum IRT aplikacijo, naš spletni strežnik shrani prijavne podatke o teh procesih (npr. tip brskalnika, datum in čas uporabe). To niso osebni podatki. Torej ne moremo pripisati zbranih podatkov določeni osebi.
Vse informacije uporabljamo izključno v statistične namene in za odkrivanje okvarjenih povezav ter programskih napak. Do razkritja tretjim osebam ne bo prišlo. Teh podatkov ne kombiniramo z drugimi podatki. Podatke brišemo sproti, v roku enega tedna od statistične analize.


2. Informacije o, popravljanje, blokiranje in odstranjevanje podatkov


2.1. Informacije o shranjenih podatkih

Kot uporabnik spletne strani imate pravico do brezplačnih informacij o tem, kako se hranijo vaši osebni podatki. Če želite priti do teh podatkov, nam prosimo pišite na app@irt3000.com . Da vam posredujemo te informacije, potrebujemo naslednje podatke, da vas identificiramo: ime in priimek, podjetje in elektronski naslov.


2.2. Popravljanje podatkov

Kot uporabnik aplikacije Industrijski forum IRT imate pravico kadarkoli zahtevati popravek nepravilnih podatkov, ki ste jih shranili na strežnik. Najenostavnejši način pa je, da ustrezno spremenite samo vsebino. Vaše osebne podatke lahko spreminjate tako, da pošljete email na app@irt3000.com.


2.3. Blokiranje in odstranjevanje podatkov

Za odstranitev vaših uporabniških podatkov potrebujemo naslednje informacije, da vas identificiramo: ime in priimek, podjetje in elektronski naslov. Prosimo, pišite nam na elektronski naslov: app@irt3000.com. Če je zahtevek po odstranitvi podatkov preprečena z legalnimi, pogodbenimi, komercialnimi ali davčnimi razlogi ali z zakonsko določenim rokom hranjenja, bomo vaše podatke blokirali in ne odstranili.


3. Spremembe


Ta pravilnik o zasebnosti se lahko občasno spremeni, a pravice, katere ta pravilnik zagotavlja ne bodo ukinjene brez vašega soglasja. Vse spremembe pravilnika o zasebnosti bodo objavljene na tej strani. Če bo prišlo do bistvenih sprememb v pravilniku o zasebnosti, bo uporabnik o teh spremembah obveščen (vključno z obvestilom po elektronski pošti v posebej pomembnih primerih).


4. Kontakt


Če imate vprašanja, katerih ta pravilnik ne razrešuje, ali če želite podrobnejše informacije na katerikoli točki, nam pišite na ta naslov: app@irt3000.com.

Nazadnje posodobljeno: 28.05.2017
Dodatne informacije:

Industrijski forum IRT
Motnica 7 A, 1236 Trzin
telefon: +386 1 5800 884
gsm: +386 51 322 442
faks: +386 1 5800 803  
info@forum-irt.si
www.forum-irt.si

Vodja organizacijskega odbora:

Darko Švetak
gsm: 041/669 775
darko.svetak@forum-irt.si

Partnerji iz industrije


ACRONI, d. o. o., AKRAPOVIČ, d. d., BSH Hišni aparati, d. o. o., Belimed, d. o. o., Cimos, d. d., Danfoss Trata, d. o. o., Domel, d. d., Hella Saturnus Slovenija, d. o. o., Hidria, d. d., Gorenje Orodjarna, d. o. o., Iskra Mehanizmi, d. d., Isokon, d. o. o., ITW Metalflex, d. o. o., Kolektor Group, d. o. o., Kovinoplastika Lož, d. d., LITOSTROJ POWER, d. o. o.,   SIBO G, d. o. o., TPV, d. d., Trimo, d. d., TURNA, d. o. o., Unior, d. d.

Glavni pokrovitelj:

 
 

Nacionalni partner:

 
 
 

Pokrovitelji:

 
 

Pokrovitelj sklopa kompoziti:

 
 
Želite vedeti več?

Če želite biti obveščeni o dogajanju, novostih in priložnostih Industrijskega foruma IRT, se vpišite na seznam za prejemanje naših obvestil.


Ime in priimek:

E-pošta:

Organizator:

PROFIDTP, d. o. o.

Gradišče VI  4,
1291 Škofljica,
Slovenija

Soorganizator:

TECOS

Kidričeva ulica 25,
3000 Celje,
Slovenija
To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.